середу, 10 жовтня 2018 р.

Мандрівка в осінь

                   Нині осінь нас чарує, неповторна, чарівна,
                  Різні фарби нам дарує і дивує нас вона.
                  Виглядає так казково восени і парк, і гай.
                  Розмаїттям кольоровим прикрашає осінь край! 

Осінь завжди дивує: несподіваною зміною погоди, буйством фарб листя, квітів і різноманітних осінніх плодів, навіть цвітінням деяких дерев. Ця пора року – ідеальна для творчості.
 Що може бути краще прогулянки осіннім парком, яскравим і барвистим, з безліччю кольорів і відтінків, на будь–який смак?! Таку палітру важко уявити. Тут і яскраво-жовтий, бурштиновий, помаранчевий, малиновий, багряний, темно-червоний…







 Бібліотекарі бібліотеки для дітей разом зі своїми юними помічниками  здійснили неймовірну :) подорож до  парку. Діти спостерігали за змінами природи восени, грали в рухливі ігри збирали осінні букети, милувалися красою осінніх дерев.















                 

 



Наші користувачі дуже люблять радувати друзів подарунками, зробленими своїми руками. Щоосені вони збирають каштани та жолуді, аби зробити з них їжачків та зайчиків, листя – для гербарію, калину та чорнобривці – для букетів. Черговий майстер-клас «Мандрівка в осінь»  здивував багатьох. Гарні, незвичайні троянди можна зробити з … листочків  клену! Ось подивиться, які яскраві осінні композиції створюють наші читачі.





Немає коментарів:

Дописати коментар