середу, 27 вересня 2023 р.

Подорожуємо заповідними стежками Волині

 27 вересня всі любителі подорожей відзначають День туризму.


Свято туризму відзначають не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний з подорожами та рюкзаками. Турист — це людина, яка прагне до знань.
Сьогодні в бібліотеці для дітей працівники Національного парку провели віртуальну мандрівку"Подорожуємо заповідними стежками Волині". В ході мандрівки діти дізнавалися про туристичні родзинки Волинської області. Мандрували також територією національного парку "Прип'ять - Стохід". Цікаво було кожному почути про туристичні маршрути Парку, познайомитись із фауною та флорою Любешівщини! Діти грали ігри, складали пазли та з цікавістю розповідали про свої подорожі Україною і не тільки. В ході заходу кожен себе відчув туристом, адже ми всі разом командно склали у рюкзак всі необхідні речі, які потрібні у поході!
Ще в ігровому стилі повторили, що можна і не слід робити відпочиваючи на Природі!
А родзинкою святкової зустрічі була екскурсія до історичних пам'яток Любешова!
Діти почули про півтисячолітню історію нашого селища, відвідали колегію піярів, уважно слухали про костел, який знищили у 1969 році, та в'їзну браму Вишнивецьких!
Свято туризму продовжується!
Хай буде у кожного з нас можливість мандрувати Україною під мирним небом та пишатись, що ми українці - народ вільної незалежної держави!












Немає коментарів:

Дописати коментар