пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

 
 
День Незале́жності Украї́ни головне державне свято, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.
Любити свою Батьківщину, знати її історію, шанувати пам’ять пращурів - означає бути патріотом, берегти та примножувати все те краще, що зберегли для тебе інші. І для цього, передусім треба бути достойним громадянином своєї держави.
Любешівська центральна районна бібліотека, районна бібліотека для дітей спільно з районним будинком культури підготували та провели тематичний вечір «Україно, мати ясноока, торкаюсь тихо імені твого» та тематичну  книжкову виставку, організовану працівниками бібліотек: «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи»,   де були представлені книги з історії України, література про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, права та обов’язки людини в Україні, а також духовну велич держави. 




Немає коментарів:

Дописати коментар