четвер, 7 жовтня 2021 р.

Нові книги

 

Запрошуємо  ознайомитися з цікавими новинками літератури у нашій бібліотеці!

Книги у вигляді щоденника дівчинки-підлітка. Ніккі Максвелл — звичайна дівчинка, яка перейшла у нову школу. У неї зовсім немає друзів і вона відчуває себе на самому низу соціальної драбини: адже у дівчинки немає айфону, речей із дорогих магазинів, та і зовнішність її зовсім не така ідеальна, як у найпопулярнішої дівчинки класу, Маккензі. Маккензі ображає Ніккі, у книгах описується булінг, поділ учнів на популярних та непопулярних та те, як дівчинка із дуже низькою самооцінкою знайшла друзів, не підлаштовуючись ні під кого та залишаючись самою собою. У Ніккі, як і у кожного із нас, є улюблене заняття, її талант – малювання. Завдяки ньому дівчинка стає більш упевненою у собі і розуміє, що усі люди – унікальні та цінні. Ну, і звичайно ж, без першої симпатії тут не обійшлося! А от чи вона виявиться взаємною – прочитайте, і дізнаєтеся!
Про життя підлітків читай у трилогії американської письменниці.

Рассел Р. Р. Щоденник Ніккі. [Кн.] 1 : Не таке вже й казкове життя / Р. Р. Рассел ; пер. з англ. І. В. Тимошенкова ; за участі Н. та Е. Рассел ; вірші А. О. Тимченко. — Харків : Ранок, 2019. — 335 с. : іл. — (Щоденник Ніккі).

Рассел Р. Р. Щоденник Ніккі. [Кн.] 2 : Не така вже й популярна тусовщиця / Р. Р. Рассел ; пер. з англ. І. В. Тимошенкова. — Харків : Ранок, 2019. — 287 с. : іл. — (Щоденник Ніккі).

Рассел Р. Р. Щоденник Ніккі. [Кн.] 3 : Не така вже й талановита поп-зірка / Р. Р. Рассел ; пер. з англ. І. В. Тимошенкова ; вірші А. О. Тимченко. — Харків : Ранок, 2019. — 319 c. : іл. — (Щоденник Ніккі).

Гарного читання!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар