середу, 31 грудня 2014 р.

 
"Ніякі скарби світу
Вам не замінять книги,діти!
Лиш книга - то є справжній скарб,
Який навчить вас в світі жити!"

25 грудня 2014 року було організувано пізнавально-оглядову екскурсію в Любешівську районну бібліотеку для дітей дошкільнят (ДНЗ №1,  "Малятко"). З таємницями "Книжкової країни" читачів, що ще не вміють читати , знайомить бібліотекар Сорока Світлана Степанівна.

У світлому та затишному залі на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм маленьким відвідувачам. Світлана Степанівна розповіла про бібліотеку, познайомила дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, тематичними полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей. Діти познайомилися з кутком користувача Інтернету та правилами безпечної роботи з комп’ютером.  Також маленькі користувачі поринули у світ цікавого та пізнавального мультфільму "Гришкині   книжки"

Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

 Запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просимо!


Немає коментарів:

Дописати коментар