пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

18.09.2015 року в актовому залі школи с.Ветли відбулася творча зустріч з автором та презентація книги Володимира Рожка "Ветли: минуле і сьогодення". Володимир Євтухович - кандидат церковно-історичних наук, історик-архівіст, професор Східноєвропейського національного університету ім.Лесі Українки, дійсний член Інституту дослідів Волині у Вінніпезі(Канада), його представник в Україні, учасник дисидентського руху 60-80 років ХХст. Він є автором 35 книг, понад двох тисяч надруків у журналах, збірниках, газетах України, західної діаспори (США, Канада, Польща, Великобританія).
Книга котру презентували - є черговим дослідженням Володимира Рожка, яка представляє собою багатогранну історію села Ветли. Автор наголосив, що це є монографія, яка побудована на документальних та історичних джерелах.
Дана книга стане цінним історичним джерелом для учителів, учнів, студентів і усім, кому небайдужа історія рідного краю. Свою подяку також висловили завідувач районного методичного кабінету відділу освіти РДА Людмила Радкевич і бібліотекар районної бібліотеки для дітей Світлана Сорока, для яких Володимир Євтухович подарував декілька власних книг. 

Немає коментарів:

Дописати коментар