вівторок, 5 лютого 2019 р.

інформаційно-екологічна віртуальна екскурсія


Сьогодні для активних користувачів бібліотеки  для дітей  Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради працівниками відділу екологічної освіти національного парку була проведена  інформаційно-екологічна віртуальна екскурсія по водно-болотних угіддях парку.  

Діти ознайомились із багатим різноманіттям рослин. Зацікавились рідкісними рослинами, почули про комахоїдні рослинки…  Також найактивніші природолюби за правильні відповіді у вікторині отримали  брошурки про рослинний світ парку.  В ході мандрівки учасники показали хороші знання про  тваринний світ нашого регіону.  З великим  інтересом  взяли участь в екологічній грі «Знайди слід тварин». 

На завершення заходу всі присутні склали емблему  НПП «Прип’ять-Стохід»  з пазлів,  де зображено синицю білу та щитолисника.










Для всіх хто любить творчість  6 лютого буде проведено майстер-клас по виготовленню магнітів із гіпсу «Краєвиди та тварини боліт»,  та юним художникам буде представлена можливість самостійно  розфарбувати інтерактивні розмальовки «В якому кольорі я уявляю водно-болотні угіддя».


Немає коментарів:

Дописати коментар